2024.04.19. - Emma

Dobrády Ákos nincs barátnõje, de egyáltalán nem bánja!

Dobrády Ákos nincs barátnõje, de egyáltalán nem bánja!
Dobrády Ákos néhány hete tért haza hosszabb külföldi tartózkodásából. A TNT egykori frontembere három hónapig Amerikában tanult, majd Angliába utazott, ahol szintén angol tudását csiszolta heteken át.

Õsszel szeretne visszatérni a ködös Albionba, hogy egy ottani fõiskola hallgatója legyen.

"Terveim szerint visszamegyek Londonba. Most viszont gõzerõvel dolgozom a következõ lemezemen, rengeteget vagyok stúdióban.

Mindent beleadok, hogy az új lemez jól sikerüljön. A Közelebb egymáshoz címû turném miatt sok fellépésem van. Majd talán szeptemberben, amikor elindul a holtszezon, visszamegyek az egyik kedvenc városomba, és beiratkozom egy könnyûzeneszerzõ iskolába.

Jelenleg dalszerzõnek mondanám magam, de ha elvégzem az iskolát, zeneszerzõ leszek. A kettõ között látszólag nincs sok különbség, valójában ég és föld" - mondja Dobrády Ákos, akinek momentán nincs komoly kapcsolata.

"Nem is bánom. Alapvetõen elfogadom az egyedüllétet. A terveimet pedig sokkal könnyebb úgy kivitelezni, hogy szabad a szívem. Ez nem azt jelenti, hogy ragaszkodom a szinglilétemhez. Ha szembejön velem a szerelem, nem fogok ellenállni neki!"