2024.03.29. - Auguszta

Michelle Wild kifecsegte a sztárok szextitkait!

Michelle Wild kifecsegte a sztárok szextitkait!
Michelle Wild csokorba gyûjtötte a hazai celebek legemlékezetesebb, szexuális aktushoz köthetõ élményeit. Eddig Kasuba L. Szilárd, Pirner Alma, Zola és Abaházi Csaba adták a nevüket az egykori pornósztár blogjához.

"Az egyik Club Rotation forgatás után végül átéltem, hogy milyen az, ha lelépsz egy csajjal, akit akkor ismertél meg. A huszonéves lányka elém állt, és azt mondta: Figyelj Zola, úgy érzem, van köztünk szimpátia, valószínûleg soha nem találkozunk többé, mi lenne, ha adnánk a testi gyönyöröknek egyet?" - számolt be élményeirõl büszkén Zola, a VIVA Tv mûsorvezetõje Michelle Wild internetes oldalán.

Kasuba L. Szilárd, az RTL Klub egykori mûsorvezetõje is megosztotta az érdeklõdõkkel történetét: középiskolás korában kis híján apai örömök elé nézett.

"17 éves koromban egy barátnõmmel talán az elsõ szexuális aktus utáni szárnybontakozásnál tartottunk, amely kis híján tragédiává fajult. Egyik alkalommal sem védekeztünk, csupán természetes módon. Csak a szerencsén múlott, hogy nem jött a baba."