2024.04.25. - Márk

Ördög Nóri szerepet kapott a Barátok Köztben!

Ördög Nóri szerepet kapott a Barátok Köztben!
Ördög Nóri szerepet kapott a Barátok Köztben. A népszerû sorozatban szerepelni szinte ma már minden celebnek kötelezõ. Nóri vajon jól oldotta meg a feladatát?

Ördög Nóri a Barátok köztben szerepelt, ahol a valósághoz hûen egy riporternõt alakított, és Ferenczi Orsit kérdezte Kertész Vilmosról, akit felesége meggyilkolásával gyanúsítanak.

A rajongók azonban csalódottak lehetnek, mert Nóri csak alkalmi szerepet vállalt, ami a Barátok Közt és a Reggeli közös produkciója.
„Nem is szerepet játszottam, hanem Ördög Nóriként készítettem interjút a Barátok Közt díszletében a Reggeli számára. Se nekem, se a színészeknek nem volt megírt szövegünk, spontán volt az egész.

Egy átlagos Reggeli-riporttól pedig annyiban tértünk el, hogy nem Lóránt Krisztával, a színésznõvel beszélgettem, hanem az általa alakított Ferenczi Orsival.

A karakterének megfelelõen õ is spontán válaszokat adott. Örültem a felkérésnek, hiszen amikor csak tudom, megnézem a Barátok Köztöt” – árulta el a kulisszatitkokat a szexis mûsorvezetõ.