2024.04.20. - Tivadar

Pirner Alma beszólt a maffiafõnöknek!

Pirner Alma beszólt a maffiafõnöknek!
Pirner Alma derûsen látja a világot. A sztriptíztáncosnõ családjában alaptétel: semmi miatt nem szomorkodni.

A magánéletben mindenkihez kedves, közvetlen. Négyéves korától táncol, sajátos stílusát tizenhárom éves korától maga fejlesztette ki, tíz éve a szakma világsztárja.

Hat éve oktat, tanítványai között éppúgy megtalálható a bombanõ és a harminc kiló felesleget cipelõ, a diák és a nagyvállalkozó.

"Mindenkin van valami szép. Az elsõ órákon legtöbben nagyon gátlásosak, szégyellik fedetlen testüket. A tánc nemcsak alakot formál, de olyan mozdulatokat is természetessé tesz, ami otthon fergeteges szexbe torkollhat.

A pasinak nem kell tudnia, hogy erotikus táncot tanulsz, ha vibrál valami köztetek, abból spontán lesz csoda" - hangsúlyozza Pirner Alma, aki munkája során került már kínos helyzetbe.

"Olaszországban egy maffiafõnök rakott elém nagy halom eurót, hogy 'jössz és szex', 'hülye vagy?!' - szaladt ki a számon, erre egyszerre mozdult felém négy hústorony testõr.

A maffiózó ledöbbent: 'Nem tudsz számolni?' - kérdezte.

A percnyi döbbenetben felkaptam a cuccaimat, és rohantam kifele. Ez a legszánalmasabb fajta, a milliárdos sötét macsó. Tudatosan nem lettem luxusprosti, az embertelen élet!"