2024.03.29. - Auguszta

Madonna teljesen új, fertõtlenített vécéülökét akar!

Madonna teljesen új, fertõtlenített vécéülökét akar!
Nincsenek nagy igényei magyarországi koncertje elõtt Madonnának: a popdíva összes extra kívánsága kimerül egy vadonatúj, fertõtlenített vécéülõkében.

Ami biztos: Madonna jön. Heteken át tartó huzavona után végre az is kiderült, hogy hol lesz a koncert helyszíne augusztus 22-én: végül a Kincsem Park vezetõsége enyhült meg koncertszervezõ Live Nation Hungary pénzétõl tiszteletteljes kérésétõl. Madonnának, mint a legtöbb sztárfellépõnek vannak külön kérései, bár a szakácsokból, sminkesekbõl, masszõrökbõl álló saját csapata azért majdnem minden kérését megoldja.
Madonna makrobiotikus ételeit például saját stábja szerzi be, s öltözõjének berendezését is õk hozzák. Amit kérnek Madonnáék: egy 20 négyzetméteres, klíma nélküli helyiség fertõtlenítve, új vécédeszkákkal felszerelve.

Mi ez ahhoz képest, hogy a popdíva tizennyolc kamionnal érkezik, a koncert technikai berendezéseit pedig nyolcvan teherautó szállítja majd. A színpad öt napig fog épülni, és csak a technikai alakulat háromszáz fõbõl áll majd…

Ekkora show-ért csak megérdemli Madonna azt az új vécédeszkát…