2024.03.29. - Auguszta

Kitálal Lakatos Krisztián volt barátnõje!

Kitálal Lakatos Krisztián volt barátnõje!
Mindössze három hónapig tartott a negyedik Megasztár döntõse, Lakatos Krisztián és Szentesi Henriett szerelme, amikor hetekkel ezelõtt szakítottak. A lány most elõször szólal meg, s beszél a kurta-furcsa szakításról.

"Egy koncerten akadt össze a szemünk, és azonnal telefonszámot cseréltünk. Három hónapig jól mûködött a távszerelem: sem a tizenkét év korkülönbség, sem a 220 kilométeres távolság nem jelentett akadályt" - emlékezett vissza kapcsolatukra a szépség.

"Aztán hirtelen vége lett mindennek, amit, meglepetésemre, Krisztián telefonon adott a tudtomra. Nem ezt vártam tõle" - mondta Henriett.

"Tudom, hogy Krisztiánt a szülei szorosan fogják, irányítják, s örülnek, hogy vége lett ennek a szerelemnek. Korábban pedig azt nyilatkozták a kezdet kezdetén, hogy nem baj a nagy korkülönbség, sõt jót tesz a fiuknak, ha egy tapasztaltabb nõvel van.

Mindig én utaztam Budapestre, õ egyszer sem tudott lejönni hozzám, de azért mindig azt írta SMS-ben: Ott vagyok, kiscica" - mesélte szomorúan a megasztáros énekes egykori szerelme.