2024.04.19. - Emma

Megkeresztelték Sarka Kata és Hajdú Péter kislányát! Noémi milliós ajándékot kapott!

Megkeresztelték Sarka Kata és Hajdú Péter kislányát! Noémi milliós ajándékot kapott!
A hétvégén megkeresztelték Sarka Kata, és Hajdú Péter kislányát, Noémit. Milliós értékû ajándékokat kapott szüleitõl, és a család barátaitól.

A hétvégén megkeresztelték Sarka Kata, és Hajdú Péter kislányát, Noémit. A nagy eseményre a Szent István-bazilikában került sor, ahol csak a legközelebbi családtagok és barátok lehettek jelen.

Talán azért is választották ezt a helyszínt, mert szinte napra pontosan ugyanitt házasodtak össze egy éve a szerelmes szülõk.
A kis Noémi két nappal ezelõtt lett fél éves. A keresztelõre meghívták Dömsödi Gábort, és Csisztu Zsuzsit is, mint a család barátait. Mindketten a párjukkal érkeztek, sõt Zsuzsi még gyermekét is elhozta, a kis Krisztiánt.

Hajdú Noémit apukája egyik legjobb barátja, és egyben munkatársa is, Tornóczky Anita tartotta a keresztvíz alá, aki alig két hét múlva oltár elé is áll szerelmével, Bélával. A keresztapa pedig Kata egyik unokatestvére lett. A nagy eseményre eljött Hajdú Péter nyolcvankét esztendõs keresztapja is, aki szintén pap, így õ is megszentelte a csöppséget a bazilika falai között.

A szülõk nem sajnálták a gyermekre a pénzt, ugyanis csak a picike, fehér selyemruha százezer forintba került, amit a nagy esemény alkalmából viselt. „Egy milliós értékû ékszert készítettünk neki erre a jeles alkalomra, nem hoztuk azonban magunkkal, hiszen egyelõre úgysem tudná viselni.” – mesélte a boldog anyuka.

Nagyon meglepõdtek a szülõk akkor, amikor az ebédnél Tornóczky Anita elõvette a saját ajándékát, ami szintén több százezerbe került. „Azt a briliánsgyûrûjét adta Noéminek, amelyet õ kapott a saját keresztelõjén. Én annyira meghatódtam, hogy a könnyem is kicsordult, s Anita sem tudta ezek után visszafogni magát.” – tette hozzá Kata.