2024.04.25. - Márk

Kiszel Tünde nem pasizik többet!

Kiszel Tünde nem pasizik többet!
Meglepõ vallomásra szánta rá magát Tünci: nem pasizik többet! Legalábbis idén nyáron, mert csakis a családja érdekli, s nemet mondott minden hódolójának.

Idén nyáron ismét rengeteg hódolót szerzett magának Kiszel Tünde, aki bevallotta, hogy kivételesen egy férfival sem állt szóba. Hogy miért is?

Eddig mindig büszkén hangoztatta, hogy egy-egy kiruccanás alatt mennyi telefonszámot bezsebelt, most viszont könnyû szívvel visszautasította az udvarlókat.

„Voltam Törökországban Donatellával és a nõvéremmel, de persze a Magyar tengert is meglátogattam, ugyanis mint minden évben, Zamárdiba szoktunk leutazni a mûvészüdülõbe, és ott töltünk egy hetet. Hódolóim persze akadtak most is, de kikosaraztam õket.” - mesélte a Tabu Tv riporterének Kiszel Tünde.

Erre a meglepõ fordulatra senki sem számított, ugyanis Tünci eddig egy-egy külföldi kiruccanása során minimum egy tucat telefonszámmal tért haza.

„Flörtölgettem velük, azért kaptam most is szerelmes leveleket, meg randikat kértek, de én most úgy döntöttem, hogy nem akarok pasizni, mert kizárólag a szeretteimmel szerettem volna jól érezni magam és ez hála a jó égnek, sikerült is.” - tette még hozzá Tünde.

Nem is olyan régen összeszólalkozott Kiszel Tünde a Cool Tv szexis mûsorvezetõjével, Kinter Oszkárral. Amikor utoljára benn járt a csatorna stúdiójában nem éppen szép emlékekkel távozott onnan.

„Oszkárnak nagyon nagy arca van. Az egy dolog, hogy egyesek szerint jól néz ki, bár ez is vita kérdése. Ne úgy akarjon címlapra kerülni, hogy valakit megbánt, legyen az modell, énekes, vagy mûsorvezetõ.” - mesélte el felháborodva Tündi.