2024.04.25. - Márk

Eladó Bajor Imre étterme, a Kicsihuszár!

Eladó Bajor Imre étterme, a Kicsihuszár!
Eladó Bajor Imre étterme, a Kicsihuszár! A Heti Hetes sztárja fájó szívvel válik meg a Dob utcai pincehelyiségtõl, ami nem is csoda, hiszen óriási várakozással vágott bele az üzletbe - egy éve még nagy lelkesedéssel mesélte, hogy képes volt többmilliós hitelt felvenni, hogy beindítsa vállalkozását.

Bajor Imre úgy tervezte, étterme a mûvészek fellegvára lesz, esténként nála ülnek majd össze a sztárok, hogy kibeszéljék új darabjaikat, mûsoraikat. A kollégák azonban elmaradtak, s késõbb a civilek is. Nincs miért szépíteni: a hely kongott az ürességtõl, így már hónapokkal ezelõtt felmerült: végleg lehúzza a rolót a színmûvész.

"Igaz a hír, el akarom adni a Kicsihuszárt" - mondta szûkszavúan a Blikknek Bajor Imre. "Nem vígasztal az sem, hogy a gazdasági válság miatt a többi étterem sem megy jól, mindenki panaszkodik.

Igaz az is, hogy szívesen pályát módosítottam volna, ha beindul a hely, vendéglátóként szerettem volna tevékenykedni. De sajnos ebbõl nem lett semmi, és egyelõre nincs semmi hasonló tervem, úgyhogy csinálom azt, amit eddig."

A népszerû színész nem akarta megmondani, mennyiért árulja az éttermét, a napilap azonban egy bennfentestõl megtudta: a Kicsihuszárt közel 100 millió forintért lehet "piacra dobni".