2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Dukai Regina a Szexi vagy nem-ben zsûrizni fog!

Dukai Regina a Szexi vagy nem-ben zsûrizni fog!
Dukai Regina a VIVA televízió "Szexi vagy nem" mûsorában zsûrizni fog, két igen jóképû fiú társaságában.

Az újabb sorozathoz természetes új bírák is dukálnak, így kerülhetett a képernyõre Dukai Regina, Anti Fitness Club-os Tomi, és a Sugarloaf-os Tóth Szabi.

Korábban olyan zsûrik bírálták a színpadra lépõ lányokat és fiúkat, mint Lakatos Márk, Majka, Görög Zita, míg õk lecserélõdtek, addig a mûsorvezetõ, Zola személye mit sem változott.

Aki nem ismerné a mûsort, annak eláruljuk, ez egy fiataloknak szóló reality show: minden adásban kiválasztják a legszexibb csajt és fiút, akik majd hónapok múlva megmérkõzhetnek egymással a döntõben. Hogy mik az alapkövetelmények? Nem elég valakinek bikiniben is csinosnak lenni, ha közben buta. Fontos az emberek kisugárzása, járása, stílusa. E szempontok alapján pontozzák a zsûritagok a fiatalokat, akik önszántukból jelentkeztek a mûsorba.

„Azt szeretem, ha valaki szerény, és jól is néz ki - a fiúk, és a lányok között egyaránt. A Szexi vagy nem-ben nagyon nehéz dönteni, hiszen van, aki szimpatikus, de nem elég szexi, és ezért ki kell szavaznunk. A feladatomnak ezt a részét nem élveztem túlságosan. Persze van olyan is, aki reklamál, mert szerinte alacsony pontot kapott, még akkor is, ha tízbõl kilencesre értékeltük.” – magyarázta Regina a mûsorról.

A két fiú már teljesen máshogy ítélkezik a vállalkozó szellemû fiatalokról. „Mi szeretünk a külsõ alapján ítélni. Egyébként furcsa, összetett feladat zsûrizni, és bizony akadt olyan lány már eddig is, nem is egy, aki zavarba ejtõen szép volt. Szinte minden adásban lesz olyan, akiben van valami. A zsûri egyébként nagyon jól mûködik, jóban vagyunk egymással, és ez megkönnyíti a munkánkat.” – mesélte vidáman Tomi, az Anti Fitness Club énekese, aki jelenleg szingli. Zola ebben a mûsorban lelte meg a szerelmet, lehet, hogy Tomit is el fogja találni Ámor nyila?

„Voltak hozzám képest szemtelenül fiatal jelentkezõk. A fiúk zsûrizését és pontozását egyébként az elsõ selejtezõtõl kezdve Reginára bízzuk, ehhez õ jobban ért. Tomival inkább a lányok szexuális kisugárzását és külsejét ítéljük meg, és persze az sem baj, ha mindez nem üres fejet takar.” – tette még hozzá Szabi, aki azt is elárulta, hogy bizony fárasztóak ezek a forgatások, de Tomihoz hasonlóan õ is örül a jó társaságnak.