2024.04.19. - Emma

Maria Sharapova elárverezi tenisz ruháját!

Maria Sharapova elárverezi tenisz ruháját!
Akinek tetszik a gyönyörû orosz tenisz csillag, Maria Sharapova ruhája, most egy akció keretén belül megszerezheti magának.

Az Amerikai Tenisz Szövetség a most megnyitott US Open keretén belül jótékonysági aukciót szervez, ahol a kiárusított darabok között szerepel Maria Sharapova ruhája is.

„A történelem során elõször szervez árverést a USTA Serves jótékonysági alap- ami az USTA leányvállalata-a Guernsey’s aukciós ház közremûködésével."
"Az árvers szeptember 11. és 13. között lesz, ahol több mint 500 tételre lehet licitálni John Makinroy edzõcipõjétõl kezdve, egészen Maria Sharapova ruhájáig.

A US open szervezõi úgy számolják, hogy nagyjából ötszázezer amerikai dollárt fognak tudni összegyûjteni a licitálások végére. A pénzt pedig szervi elégtelenségtõl szenvedõ, beteg gyerekeknek ajánlják fel, akiket az USTA 1994 óta rendszeresen támogat.

„Az elkövetkezendõ két hétben sok érdekes esemény vár ránk, úgyhogy reméljük, hogy az elkövetkezendõ év sikeres lesz az alapítványunk számára.”- mondta az USTA sajtószóvivõje.
Az árverés mellett például megszervezésre kerül még a „Legendák éjszakája”, ahol ígérete szerint tiszteletét teszi többek között Andree Agassi is.