2024.04.25. - Márk

Boris Becker megint apa lesz!

Boris Becker megint apa lesz!
Csupán néhány hét telt el azóta, hogy a világhírû német teniszezõ feleségül vette holland származású modell kedvesét.

A napokban az is kiderült, hogy a hölgy várandós, a legifjabb Becker-baba születését a jövõ év elejére várják.

A kis jövevény érkezésével kapcsolatban komoly találgatás kezdõdött, Becker viszont korábban következetesen elhárította az erre irányuló kérdéseket. Késõbb elnézést kért a nyilvánosságtól, amiért ilyen sokáig titkolóztak.

Nem tehetett másként, hiszen Lilly nagymamája, az immár 80 éves Esseline Bradley óvatlanul - ám annál büszkébben - elújságolta a nagy hírt. Mint mondta, már hetekkel korábban tudott róla, hogy unokája elsõ gyermekét várja.

Becker büszkén nyilatkozott arról is, hogy bár gyerekei is jóval korábban tudtak születendõ testvérükrõl, mégis titokban tudták tartani. "Természetesen a srácok tudtak mindenrõl és már most is nagyon örülnek" - nyilatkozta a 41 éves csillag, hozzátéve: "Nagyon meglepõ volt az egész. Mindig terveztük, hogy közös gyermeket is nevelünk majd, és az Úr kegyes volt hozzánk."

Becker immár negyedszer lehet édesapa. Barbara Feltussal kötött házasságából két fia született, a 15 éves Noah Gabriel és a 9 éves Elias Balthasar. Kislánya, Anna kilencéves, az õ édesanyja az orosz-afrikai modell Angela Jermakova. Idõsebbik fiát a francia teniszezõ, Yannick Noah után nevezte el. A két sztár októberben együtt szerepel majd a budapesti Tennis Classics tornán.

Érdekesség a versennyel kapcsolatban, hogy nem Becker lesz az egyetlen a résztvevõk között, akinek párja várandós. Az osztrák Thomas Muster és élettársa, Caroline Ofner éppen októberre várják elsõ közös gyermekük születését. Muster számára így igazán izgalmakkal telinek ígérkezik az a bizonyos októberi hétvége.