2024.04.19. - Emma

Brad Pitt az idõutazással próbálkozik!

Brad Pitt az idõutazással próbálkozik!
A Benjamin Button különös élete romantikus és elgondolkodtató film volt a múló idõ természetérõl, és úgy tûnik, Brad Pittet komolyan foglalkoztatja a téma.

Sõt, már jóval a Benjamin Button elõtt érdeklõdött az idõutazás iránt.

Még Jennifer Aniston-nal együtt készültek egy másik, különleges történet megfilmesítésére: a forgatókönyv alapjául szolgáló regény jogait már akkor megvásárolták, amikor az meg sem jelent.

Az idõutazó felesége (The Time Traveller's Wife, hazai bemutató: október 29.) férfi fõhõse különös betegséggel születik: a legváratlanabb pillanatokban kizuhan a saját idejébõl, és élete egy másik szakaszában jelenik meg - anélkül, hogy irányítani tudná, hova érkezik. Sok részletet elõre ismer a saját életébõl: tudja hogyan fog meghalni, csak azt nem, hogy mikor. Jövendõbeli szerelmét pedig már kislánykorában ismeri meg.

A sors másképp akarta, így az izgalmas és meghökkentõ történet két fõszerepét végül nem Pitt és Aniston játssza el; az idõn túli szerelmeseket Eric Bana és Rachel McAdams kelti életre. Brad Pitt azonban része maradt a filmkészítésnek: õ az egyik executive producer - ha ideje engedte még a Benjamin Button forgatása közben is Az idõutazó felesége elõkészítésén dolgozott...