2024.04.25. - Márk

Dundika és szexuális segédeszközök!

Dundika és szexuális segédeszközök!
Dundika jó mókának tartja az új õrületet, az intim együttlétet megfûszerezõ lepedõt, de nem szereti a mindenáron a szexre utaló játékokat, tárgyakat.

A szex mindenre hatással van a világban, így nemcsoda, hogy megdöbbentõ tárgyak sokasága lát napvilágot. A szexi, és valahol perverz kiegészítõk most már a hálószoba mellett a konyhában is kezdik átvenni az uralmat.

A legújabb õrületek közé tartozik az orgazmust számláló ágy, Káma-szutra süti, nõi mell alakú tükörtojás forma, nemiszerv alakú jégkocka tartó.
Pep Torres tervezõ a sportpályák eredményjelzõ tábláit ötvözi a szexuális élettel, feltehetõleg abból kiindulva, hogy sokan sportot ûznek az intim együttlétekbõl -és így született meg az orgazmusszámláló lepedõ.

Amíg a méltán népszerû Twister elsõsorban a gyerekek ügyességi játéka, melyben a játékmester határozza meg, ki melyik színre tegye a kezét és a lábát, a Karmasheetra ennek a felnõtt változata. Itt nem egy nyilat kell pörgetni, elég ha megkeressük kedvenc számunkat. Ezeken kell párunkkal együtt elhelyeznünk a talpunk, tenyerünk, térdünk, könyökünk és fenekünk a változatos pozíciók eléréséhez. Bár a nyolcezer-kétszáz forintért kínált játékszernél akadnak egyszerûbb és olcsóbb szex-étvágygerjesztõk is. A reggeli összebújáshoz adhat kedvet például a nõi mellekre emlékeztetõ tükörtojás, aminek az elkészítéséhez szükséges forma már ezernyolcszáz forintért beszerezhetõ.

Persze az édesszájúak sem maradnak ki a kínálatból, õk szexpóz-sütivel dobhatják fel az estéiket. A nyolcféle forma négyesével csomagolva került a polcokra, ahonnan kétezer forintnyi svéd koronáért kínálják azokat. De izgalmas lehet a cukorkából készült fehérnemû is. A gyártók a nõkre és a férfiakra is gondoltak egyaránt.

„A Twister nevû ügyességi játékot több filmben is láttam már, tényleg bonyolult alakzatokra készteti a résztvevõket. Ennek az erotikus változatát, a Karmasheetrát szívesen kipróbálnám a férjemmel. Ez kivételesen jó mókának tûnik, de amúgy nem vagyok oda a szexre erõltetetten utaló alkotásokért” – árulta el Dundika.