2024.04.19. - Emma

Vágó István kiborult a Párbaj forgatásán!

Vágó István kiborult a Párbaj forgatásán!
Dermesztõ csend uralkodott el a Párbaj stúdiójában, Vágó Istvánt olyannyira kiborította az egyik játékos.

A kvízprofesszor neve garancia a sikerre, tudták ezt a TV2 nagykutyái is, így érthetõ, hogy magukhoz csábították az RTL Klubon már jó ideje „parlagon heverõ” játékmestert.

Augusztus 31-én debütált a nevével fémjelzett mûveltségi vetélkedõ, a Párbaj a TV2-n, és jött a hideg zuhany. A produkció ugyanis – a megszokottól eltérõen – még nem olyan népszerû, mint azt várták, és sokat írtak az elmúlt idõszakban a kudarcokról is.

És talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy Vágó a megszokottnál feszültebb, és idegességén nem tudott uralkodni. A játékmester, aki szinte kínosan udvarias a versenyzõkkel, egy hölgy játékstílusa miatt akadt ki, de olyannyira, hogy a stábtagok elmondása szerint a kamerákat kénytelenek voltak leállítani, és rögtönzött szünetet kellett tartani.

– Szerintem már gyûltek egy ideje a viharfelhõk, csak idõ kérdése volt, mikor robban a bomba. Talán besokallt attól is, hogy segíteni akar a játékosoknak, azok pedig az utolsó pillanatban a 25 milliós fõnyeremény elõtt fújnak visszavonulót. Nem láttam még ilyennek soha! – mondta az egyik stábtag.

Lapunk felkereste Vágó Istvánt is, aki a kiborulást elismerte, ám nem a mûsor sikertelenségével magyarázta azt.

– A mûsor lényege a dráma és a kockázat. A játékosok vállalkozó kedvére épül az egész. Az eddigi tapasztalat szerint külföldön jobban szeretnek kockáztatni. Shady esete feltette az i-re a pontot, õ ugyanis 3 párbajt nyert, kétlépésnyire volt a 25 milliótól. A hölgy visszalépett, és inkább elvitte az 500 ezer forintos nyereményét – mondta el Vágó.

– Nekiestem a szerkesztõknek: miért nem magyarázzák el a játékosoknak, hogy megéri továbbmenni? Idõ kellett, hogy megnyugodjak. Remélem, a történtek nem lesznek hatással az adásra, és a tévénézõk nem fognak észrevenni belõle semmit – magyarázta Vágó István.