2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Anna Kurnyikova gyermeket vár Enrique Iglesiastól!

Anna Kurnyikova gyermeket vár Enrique Iglesiastól!
A januári pletykákkal ellentétben, most már biztosan tudni, hogy jön a trónörökös. Az orosz teniszcsillag Anna Kurnyikova megerõsítette, hogy gyermeket vár Enrique Iglesiastól.

Az orosz teniszcsillag Anna Kurnyikova és a spanyol énekes – szívtipró Enrique Iglesias elsõ gyermeküket várják.

Ez pedig egy igen éles fordulat az õ hullámvölgyekkel teli kapcsolatukban, amely immár hét éve tart.

Idén, év elején felröppent a pletyka, hogy az orosz teniszsztár terhes. Több internetes portál is lehozta a pletykát, melyet egy lesifotós képei alapján terjesztettek. Akkor a hír kacsának bizonyolt. Most viszont biztos, hogy a sztár párnak tényleg kisbabája születik.

A kérdés már csak az, hogy Enrique igába hajta e a fejét, ugyanis köztudott, hogy az énekes nem nagyon hajlik arra, hogy oltár elé álljon. Idén júniusban például azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy még nem áll készen arra, hogy családi életet éljen:

„Jelenleg életem azon a korszakát élem, amikor egyátalán nincs affinitásom a nõsülésre- jelentette ki határozottan. – Egyátalán nem gondolom, hogy az én koromban már rohanni kéne az oltár elé. „

Bár lehet, ez csak a macsó marketing része, ugyanis nemrég a teniszezõnõt csillogó gyémánt eljegyzési gyûrûvel az ujján fotózták le. Ám a gyûrût illetõ kérdések elõl a 28 éves Anna elzárkózott és azonnal zsebre dugta árulkodó kezét.

Mindezek mellett az ifjabb Iglesias hithû katolikus, így elsimerte, hogy amennyiben barátnõje teherbe esne, feleségül venné, de csak is ebben az esetben hajlandó anyakönyvvezetõ elé állni.

„Természetesen, ha a kapcsolatunkban gyermekek is lesznek, akkor a házasság teljesen más megvilágításba kerül.” –mondta Enrique Iglesias.

Bizony eljött az igazság pillanata. Kurnyikova és Iglesias családja is bejelentette, hogy Anna nagyjából két hónapos terhes. Sõt, az orosz bombázó már vissza is mondta a Sunday’s Malibu Triathlonon való részvételét a komplikációk elkerülése végett.