2024.04.24. - György

Szujó Zoltán szakmája szerint tanár, edzõ, és kommunikátor!

Szujó Zoltán szakmája szerint tanár, edzõ, és kommunikátor!
Nagyszerûen érezte magát jegyszedõként a mûsorvezetõ, és elárulta, hogy szakmája szerint némettanár, kosárlabdaedzõ, és kommunikátor.

A Moziünnep nagyon jól teljesített a hétvégén, s biztosan ezt köszönhette a rengeteg sztár jegyszedõnek is.

Szujó Zoli is lelkesen tépdeste a jegyeket az egyik filmszínház bejáratánál. Idén is felkérték õt a szervezõk, hogy segítse a munkájukat, ráadásul õt választották meg a rendezvény egyik nagykövetének is, a másik Cseh Laci volt.

„Ez már tavaly is jól ment, azt mondták a szervezõk, és talán ezért gondoltak ismét arra, hogy esetleg szívesen elvállalnám a jegykezelõ szerepét, mint ahogyan ezt így is teszem, és valóban így is csinálom.” - mesélte Szujó Zoltán, aki azt is elárulta, hogy mi mindennel foglalkozott fiatalon.

Az RTL Klub mûsorvezetõje végzettségét tekintve eredetileg némettanár, kosárlabdaedzõ, és kommunikátor is. Szujó egyébként egészen fura kisfiú volt sportõrültségét tekintve, de gyermekként még nem tehette meg, hogy a szerelmével kapcsolatos munkát találjon magának.

„A fantasztikus hangulatú kukorica címerezésre mindenképpen emlékszem, illetve a paradicsomszedés is, mint munka megmaradt az emlékezetemben, ez a kettõ kiemelt helyen van a szívemben.” – tette hozzá viccesen a mûsorvezetõ, aki ha mást nem is, sok mozgalmi dalt biztosan tanult ezeknek a közösségi munkálatoknak az ideje alatt.