2024.04.25. - Márk

Luxushajón ünnepelte elsõ házassági évfordulóját Hajdú Péter és Hajdú Sarka Kata!

Luxushajón ünnepelte elsõ házassági évfordulóját Hajdú Péter és Hajdú Sarka Kata!
Luxuskörülmények között ünnepelte elsõ házassági évfordulóját Hajdú Péter és Hajdú Sarka Kata.

A pár ugyanis az ünnepléshez egy hatalmas hajót bérelt ki, amelyen csak õk, a kapitány és egy pincér tartózkodott.

Az ifjú házasokat a férj édesanyja olyan ajándékkal lepte meg, amelyrõl õk maguk álmodozni sem mertek volna.

"Pont az elsõ házassági évfordulónkon volt a kislányunk, Noémi keresztelõje, így minden idõnket az foglalta le, hogy azt szervezzük."
"Így meg is beszéltük Petivel, hogy idén nem ünnepeljük meg a jubileumunkat, csak jövõre" - mesélte el Hajdú Sarka Kata. Ám szerencséjükre Peti anyukája tudta, hogy nem lesz idejük ezzel foglalkozni, és alaposan meglepte õket.

"Kibérelt nekünk egy hajót, amin csodálatos gyertyafényes vacsora várt minket, a kedvenc zenéink szóltak, miközben pedig a Dunán mentünk. De nem egy kis hajót, hanem egy óriásit kell elképzelni! Rajtunk kívül pedig nem is volt senki más, csak a hajó kapitánya és egy pincér, aki felszolgálta a vacsorát. Gyönyörû volt!" - emlékezett vissza az ifjú feleség.

Hajdú Péter anyjának pénztárcáját nem kicsit terhelhette meg fia és menye elsõ házassági évfordulója. A hajó óránként megközelítõleg nyolcvanezer forintba került, amelybe nem tartozott bele sem a pincér, sem az ételek, sem pedig az egyéb szolgáltatások ára. Így legkevesebb félmillió forintba kerülhetett.