2024.04.20. - Tivadar

Catherine Zeta Jones és Michael Douglas a Bermuda szigetére költözik!

Catherine Zeta Jones és Michael Douglas a Bermuda szigetére költözik!
A hollywoodi álompár többé már nem lesz hollywoodi, ugyanis Catherine Zeta Jones és férje, Michael Douglas úgy döntött, végleg megszabadul a paparazziktól.

A brit színésznõ, Catherine Zeta Jones komoly döntésre jutott: elhagyja Hollywoodot és békés családi életbe kezd Bermuda szigetén.

„Ha Los Angelesben élsz, akkor állandóan ki vagy téve a kritikáknak. Az emberek mindig találnak valami kivetni valót rajtad - pár szeplõt az orrodon, vagy néhány plusz kilót a csípõdön. Ez nem az az élet, amire vágytam.

A legcsodálatosabb dolog, amit Michaellel csináltunk az döntés, amelyet hoztunk, hogy átköltözünk Bermuda szigetére. Gyermekeim vannak és most ez az egyetlen feladatom.”

Catherine azt is elmondta: cseppet sem rémíti meg, hogy idén betölti a negyvenet( holnap lesz a születésnapja - 1969. szept.25.), mivel sokkal fiatalabbnak érzi magát a koránál.

„Ez csak egy következõ fejezet az életemben, nem több, nem kevesebb.”- mondta a színésznõ.

Egyébként az Oscar-díjas sztár nem mond le teljesen a munkáról, hiszen november 23-án mutatkozik be a Brodway-n egy musicallel. A színésznõ Stephen Sondheim Kis éji zene címû zenés darabjában debütál New Yorkban.

A XIX. századi Svédországban játszódó produkciót a Walter Kerr Színházban állítják színpadra Zeta-Jones és az ötszörös Tony-díjas Angela Lansbury fõszereplésével. A Sondenheim-musical Igmar Bergman Egy nyári éj mosolya címû ötvenes évekbeli filmjébõl született. A felújítást Trevor Nunn rendezi.