2024.04.19. - Emma

Bálint Antónia visszatérne, de....!

Bálint Antónia visszatérne, de....!
Két év telt el azóta, hogy Bálint Antónia életet adott elsõ gyermekének. Most úgy érzi: eljött az ideje, hogy újra munkába álljon.

Szívesen dolgozna mûsorvezetõként, akárcsak a régi szép idõkben. Ám az egykori szépségkirálynõ jelenleg sem unatkozik, hatalmas fába vágta ugyanis a fejszéjét.

"Jelenleg a weboldalamon dolgozunk nagyon, ami már kilencven százalékig kész van. De sok munka van vele így is, ugyanis rengeteg régi családi videofelvételt és fotókat kell feltenni, újságcikkeket és tévés interjúkat."

"Ezekbõl pedig az elmúlt húsz évben jócskán volt, és most mind össze kell gyûjteni. A videók közt ráadásul lesz olyan is, amit azelõtt a családomon kívül senki nem látott.

Az oldalamon fogok blogot vezetni, és lesz fórum is, ahol majd az oldalra látogatók egymással is beszélgethetnek, illetve nekem is tehetnek fel kérdést párkapcsolati, terhességi és gyermeknevelési témákkal kapcsolatban.

Az utóbbi idõben ugyanis sokan fordultak hozzám kérdéseikkel, és úgy gondoltam, ez egy jó csatorna lehet, hogy mindenki megtaláljon, és garantáltan válaszolni, segíteni tudjak nekik" - meséli Bálint Antónia és azt reméli, hogy ezzel egyetemben a felkérések, azaz a munkák száma is megnövekszik, és egyszer talán az egyik tévécsatornának köszönhetõen újra mûsorvezetõként dolgozhatna, ahogy azt szülése elõtt is tette.