2024.04.24. - György

Jakupcsek Gabriella felháborodott a köztévé szerzõdésbontásán!

Jakupcsek Gabriella felháborodott a köztévé szerzõdésbontásán!
Jakupcsek Gabriella felháborodott a módszeren, ahogy a köztévé szerzõdést bontott a Nap TV-vel. A mûsorvezetõ azt sem érti, hogy miért kapnak egyes televíziósok milliós fizetéseket, amikor mint mondja: nincs mögöttük valós teljesítmény.

"Döbbenetes volt számomra, hogy a szokásos multi módon mûködik a köztévé, és pénteken délután adják át a felmondóleveleket. Az a legmegdöbbentõbb: nem készültek fel arra, hogy odanyessenek valamit szombat reggelre a Nap-kelte helyére" - írja a mûsorvezetõ Havas Henrik internetes blogjában.

"Hétfõn aztán megint odakapcsoltam, mert kíváncsi lettem, hogy mivel pótolják a mûsort. Olyan érzésem volt, mintha megállt volna az idõ. Ezt egyébként több, mostanában induló mûsorban is észrevettem. Betolták azokat a díszletelemeket, amelyeket az utóbbi években nem használtak fel. Az egésznek a felháborító mivoltja abból következik, hogy megjelentek a köztévés fizetések" - folytatja Jakupcsek.

"Megmondom õszintén, hogy tíz éves kereskedelmi televíziózással a hátam mögött magam is megdöbbentem. Nem vagyok pénzirigy, világéletemben jól kerestem és azt gondolom, hogy mindenki keressen jól, ha megdolgozik érte. De azért ezek az összegek az erkölcstelenség határát súrolják. Elsõsorban azért, mert nem valós teljesítményeket tükröznek."