2024.04.18. - Andrea, Ilma

A TV2 lecseréli a Bárdos András és Máté Krisztina hiradós házaspárt!

A TV2 lecseréli a Bárdos András és Máté Krisztina hiradós házaspárt!
A sztárhíradósok évi ötvenmilliójába kerültek a csatornának, Bárdos András pedig szívesen fellebbentené a fátylat az anyagi titokról, ám szerzõdése nem engedi.

- Semmi kínos nincs abban, ha egy közszereplõ keresetére kíváncsi a nyilvánosság. Csak nálunk tartják illetlennek. Megmondanám, mennyi volt a fizetésünk, vagy mennyi a végkielégítés, hogy elejét vegyem az túlzó találgatásoknak, de sajnos nem tehetem, mert a szerzõdésünk tiltja."
"Abban sincs kivetnivaló, ha valaki sokat dolgozik, cserébe sokat keres. Mi ezt tettük. Nyaraláson, színházban, de még éjjel is hívhattak. Az ötvenmillió viszont szamárság! - mondta Bárdos András, aki állásuk elvesztése után is biztos abban, hogy el tudják tartani gyerekeiket, hiszen a színmûvészeti egyetem rektorhelyettese, Kriszta pedig ott tanít.

Bárdos kapott már televíziós ajánlatot, és egyébként már értesült arról, hogy utódaikat is megtalálták. Azurák Csabát szemelték ki Bárdos helyére, Máté Krisztát pedig Várkonyi Andrea váltja majd. Azurák Csaba pedig reménykedik benne, hogy új elfoglaltsága mellett „naplózhat" is.

A Mokkát nem tudom megtartani, de a Napló esetleg még lehetséges. Ha nem, remélem, engem és a stábot is megkérdezik az utódomról - mondta Azurák. Várkonyi Andrea rendkívül boldog, hogy ezentúl õ vezeti hétköznap a Tényeket.

Pénteken már tudtuk, Csaba és én is, hogy szeretnének bennünket hétköznap este új mûsorvezetõ párosként. Mindketten igent mondtunk a felkérésre. Nagyon örülök neki, hiszen biztos vagyok abban, hogy jó lesz Csabával együtt dolgozni, de mégis csupán az egyik szemem nevet.

Pachmann Péterrel ugyanis hat éve dolgozunk együtt, így furcsa lesz nélküle, biztosan hiányozni fog - magyarázta Várkonyi Andrea, aki azt is elárulta, családjában is örömet szerzett ez a váratlan híradós fordulat, hiszen párja, Bochkor Gábor kapcsolatuk kezdete óta nélkülözni kénytelen õt - minden hét végén.

- Gábor nagyon büszke rám! És persze örül is, mert ez komoly fordulópont az életünkben, mert nyolc éve ugyanis egyetlen szabad hét végém sem volt, végre tudunk programot csinálni hármasban, Nórival - magyarázta Andi, aki nem mellesleg, információink szerint, azért nyerte meg Máté Kriszta székét, mert az utóbbi hónapokban, a TV2 kutatása szerint, népszerûsége szinte az egekbe szökkent.