2024.04.25. - Márk

Ellopta mostohaanyját a 18 éves kamasz

Ellopta mostohaanyját a 18 éves kamasz
Elszökött mostohaanyjával egy 18 éves fiú, aki csak tavaly ismerte meg édesapját. Benjamin Smith ráadásul még pénzt is lopott az õt befogadó apjától.

Benjamin Smith tavaly ismerte meg édesapját, akit csecsemõkora óta nem látott - írta a The Daily Mail. Ez eddig még szép történet lett volna, de a brit bulvárlap a bírósági tárgyaláson készült jegyzõkönyvekbõl megtudta:
a 18 éves fiú igencsak visszaélt apja vendégszeretetével, aki a jobb kapcsolat érdekében felajánlotta, hogy rég nem látott fia lakjon vele és feleségével.

Egy évvel a viszontlátás után ugyanis Benjamin elszökött 34 éves mostohaanyjával, akivel akkor már hónapok óta viszonyt folytatott. A furcsa pár egy másik városba költözött, és azóta is együtt élnek.

Andrew, az apa beadta a válókeresetet, de nem csak ezért fordult a bírósághoz. Kiderült, hogy fia nemcsak feleségét, hanem pénzét is ellopta. Egy utazáshoz vett fel 900 eurót, a pénzt pedig az éjjeliszekrényén hagyta. Mire hazaért, 200 euró hiányzott, de behatolásnak nem volt nyoma.

A bíróság 60 órányi közmunkára ítélte a 18 éves kamaszt, és kötelezte, hogy fizesse vissza az ellopott pénzt apjának.