2024.04.23. - Béla

Kit mikor, hogyan, hol kettyintettek meg elõszõr?!

Kit mikor, hogyan, hol kettyintettek meg elõszõr?!
Hogyan vesztették el a szüzességüket jelen korunk világcelebjei?

Hány éves korában szexelt elõször Angelina Jolie vagy a többi sztár?

Ki vette el Paris Hilton szüzességét? Milyen volt az elsõ Johnny Deppnek, Kelly Osbourne-nak?

Összeállításunkból most minden kiderül!
Johnny Depp: 13

Johnny Depp (46) nem teketóriázott, és 13 évesen lefeküdt egy lánnyal. Az élményrõl lakonikusan ennyit jegyzett meg 2008-ban, a Sweeney Todd címû musical népszerûsítése közben a Rolling Stone-nak: „Ekkora együttmûködésben nem volt részem 13 éves korom óta, amikor a szüzességemet elvesztettem”.

Kelly Osbourne: 13

Az október 27-én 25-ik születésnapját betöltõ, a sajtóba botrányaival betörõ lány elõször azt hitte, hogy az elsõ aktus után teherbe is esett. „Nem jött meg, ezért azzal gyõzködtem az akkori pasimat, hogy áldott állapotban vagyok” – vallotta be a Black Sabbath énekese, Ozzy Osbourne-nak a lánya, aki Johnny Deppel egyidõsen szabadult meg a tehertõl.
Angelina Jolie: 14

Az elsõ alkalom nem sikerült túlságosan emlékezetesre Brad Pitt feleségének. „Nem kerültünk elég közel egymáshoz” – mondta Angelina (34) a nagy pillanatról, amely után kést ragadott, és megvágta egy picit a partnerét.

Lil Wayne

A szabadszájú rapper nem árulta el a pontos idõpontját, csak annyi biztos, hogy nem túl idõsen. „A lány 13 éves volt, és Win, Lose or Draw-t (ki kell találni, milyen kifejezést rajzol a másik – a szerk) játszottunk, és játék helyett azt írta a táblára, ba*** meg).

Matthew McConaughey: 15

A színész is szûkszavúan nyilatkozott egyszer az elsõ, ágyig tartó kalandjáról. „Nem fecsegek ki hálószobai titkokat” – mondta a Playboynak 2008-ban McConaughey (39), aki 15 évesen dobta a sarokba ártatlanságát.

Paris Hilton: 15

A botrányhõsnõrõl a szexvideójával kapcsolatban az elsõ alkalomról nem tudunk sokat. Tori Spelling testvére, Randy azt állítja, hogy õ vette el szüzességét két hónappal találkozásuk után, amikor a hotellánc-örökösnõ 15 éves volt.

Daniel Radcliffe: 16

Legfiatalabb versenyzõnk még csak húszéves, de a Harry Potter-filmeknek köszönhetõen lábai elõtt hever a világ. És a lányok is, beleértve azt a „sokkal idõsebb nõt”, aki elvette a szüzességét. A US Weekly információja szerint az illetékes neve Amy Byrne, és 23 éves volt akkoriban.

Sienna Miller: 16

Sienna (27) az elsõ éjszakába beleépítette édesanyja tanácsát is, miszerint ha már egyszer meg kell történnie, akkor legyen otthon. „Az én házamban történjen az eset” – tolmácsolta a gondoskodó mama lányának, aki végül 16 éves korában veszítette el.

Woody Harrelson: 17
„Egyikünk sem tudta, mit csinálunk, de azt hevesen tettük” – mesélte Woody Harrelson (48), akinek nem mindennapi módon ért véget az elsõ alkalma. Mint derült égbõl villámcsapás tûntek fel a szülõk, akik már csak az ajtónyitástól megrémült fiatalokat találtak a lakásban. A színész éppen alsógatyáját próbálta felvenni, ami beleakadt a lány melltartója.

Megan Fox: 17

A világ legszexisebb nõjének választott Megan Fox (23) elsõ alkalma „csodálatos” volt. „Szerelmes voltam, teljesen elolvadtam a pillanattól” – tette hozzá az amerikai színésznõ, hogyan élte meg 17 éves korában az elsõ szexet.

Fergie: 18

A Black Eyed Peas énekesnõje nem tagadja: „mindig is nagyon érdekelt a szex". A 2006 óta szólólemezekkel is próbálkozó Fergie-nek nagy akaratereje van, hiszen felnõttkoráig várt a nagy pillanatra. „Mindig vissza kellett fognom magam, és csak 18 éves koromban vesztettem el a szüzességemet. De ez nagyon sok erõfeszítésembe telt".

Brooke Shields: 22

Nem túl korán vesztette el ártatlanságát a tízévesen topless képet vállaló Brooke Shields (44), de 22 évével nem az utolsó a sorban. „Bárcsak korábban szexeltem volna” – mondta a kék lagúna sztárja a Health magazinnak. „Ha hamarabb megtörténik, nem küszködtem volna súlyproblémákkal” – fejtegette nemrég André Agassi volt felesége, akit a világ legelbûvölõbb tinédzsereként emlegettek.

Tina Fey: 24

„Korrekorderünk”, Tina Fey (39) David Lettermannek árult el részleteket az elsõ alkalmáról. „Egyszerûen nem tudtam szabadulni tõle” – viccelõdött a szüzességérõl az Emmy-díjas amerikai színésznõ.