2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Durva! Megdobálták tojással a magyar hírességet!

Durva! Megdobálták tojással a magyar hírességet!
Szégyen és gyalázat ami ebben az országban történik, még SP-t is megdobálják a színpadon. :) A Comet után hazánk tinisztárja egy tojásfesztiválon kapott egy-két gömböt.

Ki gondolná, hogy az aranytorkú SP-t is érik atrocitások az életben?! A géppuska lábú tiniidolnak az egyik fellépésén a szokásosnál is gyorsabban kellett kapkodnia a csülkeit, ugyanis egy-két, magát humorosan gondoló srác (pedig ugyebár ez egyáltalán nem vicces... :)) megdobálta tojással. Történt mindez egy tojásfesztiválon - valljuk be, hasonló helyzetben egyikünk sem gondolt volna arra, hogy esetleg megtorpedózzák a fellépésünket.
SP elmondta hogy a fújoló srácok megkapták a magukét. Ugyan azt nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, mert SP az egyik pillanatban még állítja, a fiúk összeismerkedtek a biztonságiak tenyerével, ám a másikban már az iszkolásukról mesél. A lányok kedvence egyébként nem tud mit kezdeni a hasonló kritikákkal, és arra vár, hogy az utálkozók kerek mondatokban mondjanak róla véleményt. Magas labda ez az Anti-SP fanok számára. Vajon leüti valaha valaki? :)

SP ezt el is kellene hinni???