2024.04.24. - György

Csapás csapás után! Tolókocsiba került és az APEH is üldözi a magyar énekesnõt

Csapás csapás után! Tolókocsiba került és az APEH is üldözi a magyar énekesnõt
Tisztában van vele, hogy évek óta szerepel a listán.

Az APEH csütörtökön közzétette a 10 millió forintnál nagyobb adótartozással rendelkezõ magánszemélyek listáját. A felsorolás 2820 nevet tartalmaz, többségüket lakcímmel együtt.

A táblázat szerint tehát összesen 2820 magánszemélynek volt 2009 szeptember 30-án 180 napon keresztül folyamatosan fennálló és 10 millió forintot meghaladó adótartozása.
Idén is megtalálható a listán Lang Györgyi, ami azt jelenti, hogy a Pa-dö-dö énekesnõje az elmúlt hónapokban sem fizette ki több mint tízmillió forintos APEH-adósságát, hiszen már a tavaszi szégyenlistán is szerepelt. A betegsége miatt tolószékbe kényszerült énekesnõ egy korábbi nyilatkozatában már elmondta: tisztában van azzal, hogy évek óta szerepel a listán. A Pa- Dö- Dö énekesnõje már két éve nem tud rendesen járni, korábban többször is eltörte a bokáját és – elmondása szerint – lustasága miatt sem gyógyult meg idejében.

APEH adósok:
Majdnem 500 millióval tartozik a halasi férfi

Nyilvánosságra került az adóhivatal 3. negyedévi adóslistája.

Az APEH listáján 5,3 milliárd a legnagyobb hátralék, összesen pedig 43,6 milliárd forint adóhiányt állapítottak meg. A nagy adósok közül 126 vállalkozás, 55 pedig magánszemély. A vállalkozói lista élén egy budapesti székhelyû építõipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft. áll, a cég a bírságokat is beleértve 5,3 milliárddal tartozik. A magánszemélyek közül egy kiskunhalasi férfi, mintegy 484 millió forinttal került fel a listára.