2024.04.20. - Tivadar

István Dani nem direkt alázta a hírességeket

István Dani nem direkt alázta a hírességeket
Nagy vihart kavart az RTL mûsorvezetõje, aki csípõs megjegyzésekkel kísérte a Reflektor magazin néhány héttel korábbi adásának bejátszásait. István Dani durván beszólt többek között Deutsch Anitának, Király Lindának és Ördög Nórának is, most pedig õszintén vallott arról, hogy mi is történt a stúdióban.

A kínos eset után a mûsorvezetõ bocsánatot kért a megbántott sztároktól, de persze nem mindenki bocsájtott meg neki teljesen.
"Levélben egy virágcsokorral kértem tõlük bocsánatot, illetve Nórival találkoztam, Õ nem haragszik. De tényleg, ezúton is mindenkitõl elnézést kérek. Nem volt direkt, nem volt szándékos, csupán egy magán jellegû beszélgetés volt, ami valahogy kiment" - mondta el interjújában István Dani, aki a Reflektor adásában élesen bírálta a mûsorban szereplõ celebeket.

Pletykák szerint a csatorna Dani megjegyzéseivel csupán népszerûsíteni akarta a Reflektort, ám a mûsorvezetõ egészen másképp vélekedik errõl. "Biztosan állíthatom, hogy ez nem direkt történt. Biztosan nem" - meséli István Dániel, aki nem sejtette, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja és hogy így minden nézõ hallja majd a viccelõdését.