2024.03.29. - Auguszta

Tallós Ritának nem hiányzik a Jóban Rosszban!

Tallós Ritának nem hiányzik a Jóban Rosszban!
A gyönyörû színésznõ õszintén vallott arról, hogy mi történt vele, mióta elhagyta a népszerû sorozatot, és hogy mennyire üresedett meg az élete a mindennapos forgatások nélkül. Tallós Rita számára a színház az igazi szerelem, így egyáltalán nem sajnálja, hogy már nem köszön vissza minden este a Csillagvirág klinikáról. A színésznõrõl múlt évben nem csak a Jóban Rosszban, hanem egy sajnálatos baleset kapcsán is hallhattunk, aminek nemrég pontot tettek a végére. Tallós Rita még 2008-ban motorjával elgázolt egy gyalogost a Róbert Károly körúton.
A férfit, Berecz Lászlót rögtön kórházba szállították, hiszen a bordatörései mellett olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy majdnem leszakadt a lába. A színésznõ most arról vallott, hogy mi történt az üggyel azóta. "Ez az ügy teljesen lezárult, az ügyészségtõl megjött a jogerõs ítélet, amely szerint nem én voltam a hibás, hanem a gyalogos. Nem elütöttem, hanem nekem rohant, így esélyem sem volt arra, hogy lefékezzek vagy megálljak" - mesélte a színésznõ!

Rita azóta már nem erõsíti a Jóban Rosszban csapatát, bár Õ ezt nem fogja fel túl nagy tragédiának. "Nem hiányoznak a forgatások, csak a munka. Nekem a színház az, ami az igazi szerelem, de nagyon jó volt belekóstolni négy évig. Nem mondom, hogy egyszerû, hiszen ez egy strapás dolog azért" - osztotta meg velünk Tallós Rita, aki már hosszú ideje nem erõsíti a napi sorozat csapatát.