2024.04.18. - Andrea, Ilma

A Bumeráng már a NeoFM-en hallható

A Bumeráng már a NeoFM-en hallható
Boros, Bocskor, Voga nemrég a régi céget védte (a Sláger Rádiót), a trió közben egy országot hipnotizált munkahelyük elvesztése elleni küzdelmükkor... most meg ahhoz a céghez álltak át, akik ellen piros szalag kampányba kezdtek... ez enyhén szánalmas... Ebben az országban vannak, akik az embert teljesen hülyére vehetik, és a tömeg ezt észre sem veszi :D

Egy-egy üveg pezsgõvel köszöntötte hétfõn a Bumeráng mûsorvezetõit Kádár Tamás vezérigazgató és Hegyi György fõszerkesztõ, miután a mûsor elsõ adása elhangzott a NeoFM-en.
Bochkor Gábor a csatorna sajtótájékoztatóján azt mondta: önmagukkal szemben minimumelvárásként fogalmazták meg, hogy legalább a korábbi, Sláger rádiós hallgatottságukat elérjék.

Hegyi György arról beszélt, hogy a kezdetektõl azt szerették volna, ha a Bumeráng csapata az õ csatornájukon dolgozik tovább, de ennek voltak üzleti és adminisztratív akadályai. A fõszerkesztõ egyúttal köszönetet mondott "a Sláger csapatának", hogy elengedték a Bumeráng stábját illetve több tekintetben is rugalmasnak bizonyultak. Kitért arra is, hogy a mûsorkészítésben egy személyi változás történt, a jövõben Gombos Edina helyett Buliczka Csilla lesz a hírszerkesztõ.

Kijelentette, hogy a NeoFM mûszakilag már száz százalékos állapotban van és minden tekintetben végleges a mûsorstruktúrájuk. Felhívta a figyelmet, hogy a csatornának lesz délutáni showja is. Különlegesnek nevezte, hogy az esti sávban a kereskedelmi rádióktól szokatlan módon civil, közszolgálati mûsorokat sugároznak.

Bochkor Gábor mûsorvezetõ arra a kérdésre, hogy nem volt-e furcsa az új adó ajánlatára ígéretet mondani, azt mondta, hogy nem, mert ez egy hosszabb folyamat volt. Mindezt azzal egészítette ki, hogy korábban is hangsúlyozták, nem haragszanak az ORTT frekvenciapályázatának nyerteseire és a Sláger rádió megszûnése után azt mondták, hogy szívesen tárgyalnak bárkivel.

Boros Lajos egy kérdésre válaszolva kijelentette, hogy szabad kezet kapnak a mûsor kapcsán. Az esetleges elvárásokról Bochkor Gábor elmondta, hogy nevesített cél nincs, de a csatorna is megfogalmaz elvárásokat és õk is minimumként fogalmazták meg önmaguknak, hogy legalább a régi, Sláger rádiós hallgatottságot szeretnék elérni. Hozzátette, komoly munka lesz az "elbújt hallgatók" tudomására hozni, hogy hol vannak.

Arra a kérdésre, hogy ha a Sláger rádió bírói döntés alapján visszakapja a frekvenciáját, hol dolgoznának, Bochkor Gábor és Boros Lajos is azt mondta, hogy ahhoz az adóhoz mennének, amelyik egy ilyen döntés után sugározhatna.

EMBEREK: a sok igazmondás után a piros szalagokat már levehetitek a kocsiaitokról, mert Boros, Bocskor, Voga érdekeit már nem szolgálja a piros masni... és már demokratikus, és korrekt a korábbi ORTT frekvenciapályázati döntés! Épp ma csak tíz tucatnyi autón feledett szalagot számoltam össze a 10 perces ablakpárkányon könyöklés közben... szóval vagytok még elegen, akik át lettek ejtve...

2010.01.22.:
Boros-Bochkor: havi 20 milla!

Az Index portál mellett futó comment:com blog arról tudósított, hogy információik szerint legalább nyolc, más források szerint tíz munkatársnak kellett távoznia a Neo FM-tõl, hogy a Boros-Bochkor párost szerzõdtethessék.

A bejegyzés szerzõje úgy tudja, hogy a korábban leghallgatottabb reggeli mûsornak számító Bumeráng a Neo FM-nek havonta húszmillió forintjába kerül, amely összeg egyébként a korábbi, kétmilliós hallgatottság reprodukálása esetén könnyedén behozható a reklámbevételekbõl.

Mint írják: a nyolc egykori rádiós kollégának azért kellett távoznia, mert a Bumeráng stábjának így tudtak „helyet csinálni".