2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Katus Attila randi tanácsai

Katus Attila randi tanácsai
A cipõboltos fitneszguru arról mesélt, hogy lehet-e szórakozóhelyen ismerkedni. Katus Attila szerint nem csak az emberektõl, hanem a szórakozóhelyektõl is függ, hogy mennyire tudunk közel kerülni egymáshoz. Attila szerint például egy ilyen helyen minden ismerkedõ duma sablonos, sõt, az sem jó, ha ittas állapotban van egy nõ.

A legtöbb ember mókuskerékben él, így görcsösen keresi azokat a kapcsolódási helyeket, ahol az ellenkezõ nem képviselõivel tud ismerkedni.
"Lehet szórakozóhelyen is ismerkedni, mondjuk ez attól is függ, hogy hol vagyunk. Vannak olyanok, ahol mindenki tartja magát, és olyan is, ahol az emberrõl majdnem letépik a pólót. Ha visszanyúlok a régmúltamba, akkor emlékszem, hogy én is ismerkedtem ilyen helyen, de nem tudom, hogy mi a divat most" - mesélte Katus Attila.

"Nagyon sok ember magányos, és egy zárt közegben mozog. Szerintem a szórakozóhely jobb híján egy alkalmas terület lehet, viszont egy-egy ilyen buliban nem az egész embert látod, hanem csak egy szegmensét. Mindenki azt gondolja a másikról, hogy szórakozóhelyen csak hülye ember van, de nem! Mindenféle ember van, értékesek is!" - osztotta meg Katus, aki szerint nehéz megtalálni az ember párját.

Attila egyébként több aggályos pontot is talált a buli flörtökben. "Az a baj, hogy ilyenkor csak sablonos tud lenni egy ismerkedõ szöveg. Lehet próbálkozni, de akkor lehet, hogy csak még nevetségesebbé válunk. Szerintem kerek perec egyenesen kell fogalmazni, szóval én nem erõszakosan, hanem õszintén ismerkednék. Persze mindezt józanul! Egy részeg nõvel én már elve nem tudok mit kezdeni, sem szexuálisan, sem egyéb téren!" - mondta el Katus Attila.