2024.04.19. - Emma

Tatár Csilla nem buta szõke

Tatár Csilla nem buta szõke
A TV2 mûsorvezetõje autóvezetési szokásairól vallott az internetes sztártévének. Tatár Csilla elárulta, hogy ár tíz éve van jogosítványa, de mégsem egy túl vagány vezetõ, sokkal inkább szeret biztosra menni. Gönczi Gábor kedvese saját bevallása szerint szelíd külseje ellenére nagyon sokat kiabál az autóban, ha elpattan egy-egy húr, viszont az egyáltalán nem érdekli, ha vezetési szokásai miatt le szõke nõzik.

Tatár Csilla nem egy õrült autóvezetõ, és nem is egy tipikus nõi sofõr.
"Szerintem nem mondhatnák a férfiak, hogy itt egy újabb nõi autóvezetõ, de természetesen mondják, mert ez az egyetlen egy eszközük van, hogy valamit mondjanak. Nos, mondhatják is, hiszen attól nem fogok gyorsabban menni egy nyolcvanas táblánál, mert belém jön és villog lám. Nem különösebben változtatja meg az életminõségemet, ha le szõke nõznek!" - meséli a gyönyörû mûsorvezetõ, akinek már tíz éve van jogosítványa.

"Szerintem jó autóvezetõ vagyok, de nem vagyok az a vagány. Nem szeretek veszélyes szituációba kerülni, de különösen bosszantanak bizonyos helyzetek. Annak ellenére, hogy meglehetõsen szelíd külsõm van, nagyon sokat szoktam kiabálni az autóban, amikor egymagamban ülök, mert néha elpattan egy-egy húr" - mondta Tatár Csilla, aki kedvese, Gönczi Gábor autóját is elköti néha.

A Mokka mûsorvezetõje a saját autóját már egész határozottan tudja vezetni, de a konkurenciánál dolgozó párjának az autójával már többször meggyûlik a baja. "Parkolni nem tudtam még az elején, de az a helyzet, hogy a saját autómmal már bármikor beparkolok. Ennek ellenére, ha a Gábor autóját vezetem, ami kétszer akkora mint az enyém, akkor inkább megyek nyolc kört, hogy rendesen be tudjak állni" - mondta el Tatár Csilla, aki a rutin vizsgán is a parkolási feladatnál bukott meg.