2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Liptai Claudia elárulta - "Eljátszotta a családi vagyont!"

Liptai Claudia elárulta -
Liptai Claudia élõ adásban árulta el: barátnõjének férje, Szurdi Miklós annak idején szerencsejáték-függõ volt, aminek következtében egyszer teljes lakásuk bútorzatát is elvitték. A mûsorvezetõ csípõs nyelvének köszönhetõen élõ adásban az egész ország értesülhetett Szurdi és Xantus Barbara féltett titkáról.

Claudia egy kedélyesnek szánt beszólással kezdte a tegnap reggelt. Ártatlannak tûnõ megjegyzése azonban egy sztárcsalád féltve õrzött titkáról rántotta le a leplet.
Amikor ugyanis a szerencsejátékok egyik rabjának 30 milliós csalása került szóba - a hölgy eljátszotta cége pénzét -, a mûsorvezetõ vihogva megjegyezte: annak idején egyik barátnõje, Xantus Barbara is megszívta, férje, Szurdi Miklós ugyanis a bútoraikat is elkártyázta.

"Emlékszem, szegény Barbi hazatért és nem volt a lakásban semmi" - mesélte Claudia, majd mintegy hirtelen "magához kapva" eljátszotta a vétlent és hozzátette, hogy talán ez egy kicsit sok volt, ezt mégsem kellett volna elárulnia.

A vörös démon alighanem mindenféleképpen csípõs megjegyzésnek szánta a nagyérdemûvel megosztott információt, ugyanis a két színész hölgy valójában nem ápol baráti viszont egymással.