2024.04.25. - Márk

Moszkvába költözik a Szupermodell

Moszkvába költözik a Szupermodell
Moszkvába költözik Naomi Campbell, a hírhedt-híres brit szupermodell, akit az utóbbi hónapokban egy orosz milliárdos oldalán látni. A Daily Mirror szombati beszámolója szerint a kapcsolat odáig fejlõdött, hogy 39 éves, londoni illetõségû Naomi beköltözik új barátja, Vlagyimir Doronyin moszkvai lakosztályába. A brit szépség olyannyira lelkes, hogy már oroszul is elkezdett tanulni - mondják a bulvárlap bennfentes forrásai. Az ingatlanban utazó, 47 éves orosz nagyvállalkozó - akit az amerikai ingatlanmilliárdos után csak Moszkva Donald Trumpjaként emlegetnek.
1,1 milliárd fontnak (300 milliárd forintnak) megfelelõ vagyont tudhat magáénak, de ezzel is csak a 221-ik a leggazdagabb oroszok névsorában. Hozzá képest azonban Naomi Campbell szinte szegény: eddig hozzávetõleg 25 millió fontot modellkedett össze. Doronyin, aki másfél éve, a cannes-i filmfesztiválon futott össze a szupermodellel, meglehetõsen hirtelen természetû barátnõt választott; Naomi Campbell a törvénnyel is többször szembekerült nehezen fékezhetõ indulatai miatt.

Egy ízben például mobiltelefonját vágta hozzá bejárónõjéhez, mert nem találta a farmernadrágját - ezért ötnapi közmunka volt a büntetés -, de tiltották már ki elõkelõ londoni divatáruüzletbõl a személyzettel szembeni durva viselkedéséért; állítólag nem nyitották ki elõtte az ajtót idõben. Másfél éve viszont már kétszáz óra térítésmentes közmunkára ítélték, miután a londoni Heathrow repülõtéren rendõrökre támadt. Ennek az incidensnek az elõzményeként, 2008 nyarán Los Angelesbe indult volna a British Airways járatán, ám egyik poggyásza elkeveredett, és ezért a gép személyzetére zúdította kevéssé megválogatott nyelvezetû véleményét. A modell a kihívott rendõrökkel sem volt kedvesebb; az egyik rendõrt szembeköpte, a másikba pedig belerúgott.