2024.04.19. - Emma

Ennyi szex tv sorozatban még nem volt

Ennyi szex tv sorozatban még nem volt
Valósággal sokkolta az amerikai televíziónézõket egy új sorozat, amely minden eddiginél véresebben mutatja be Spartacus életét. Az ókori gladiátor és rabszolgavezér történetét dolgozza fel az Egyesült Államokban debütált új sorozat, amely minden eddigi nézettségi rekordot megdöntött. A Spartacus – Vér és homok címû sorozat azonban a hatalmas népszerûség ellenére nem mindenkinek nyerte el a tetszését. A közvéleményt valósággal sokkolta, hogy a filmben minden eddiginél véresebb jeleneket szerepelnek, és szexben sincs hiány.
A nõi fõszereplõk – köztük a régen Xenát alakító Lucy Lawless, és az újonc Viva Bianca – többször is ruha nélkül láthatók, valamint az orgiák bemutatása is életszerûre sikerült. Szinte minden tizedik percben szerepel egy szexjelenet, amikor pedig a szereplõk éppen nem az ágyban töltik az idõt, a készítõk levágott testrészekkel és véres csatajelenetekkel sokkolják a nézõket.

A felháborodás ellenére – vagy talán éppen azért – a sorozat már a bemutató napján óriási siker lett, és a csatorna már a második évadot is berendelte.