2024.04.18. - Andrea, Ilma

Benkõ Dániel ruhatervezõ lett!

Benkõ Dániel ruhatervezõ lett!
A nemrég feleségével kiteljesedett meztelenkedõ lantmûvész újabb bejelentést tett: hamarosan saját ruhakollekcióval jelentkezik! Benkõ Dániel régebben saját bevallása szerint sem nagyon adott magára: másnak kellett figyelmeztetnie, hogy öltözzön fel normálisan, sõt, néha arra is, hogy tegyen valamit a szájszaga ellen.

De ennek vége! Benkõ mára már egy igazi úriember, sõt úgy érzi, hogy annyira kitanulta a divat csinnyát binnyát, hogy kész egy saját ruhakollekció piacra dobására is!
Benkõ Dániel nem tagadja, hogy régen nagyon sokan megszólták a külleme miatt, de bizony sokat tanult az építõ jellegû kritikákból! "Segítõim voltak. Én tényleg nem nagyon adtam erre a dologra annak idején, de szóltak nekem, hogy tessék egyenesen állni, milyen az illatod, szájszag, a hajad hogy áll, a mellizmom nem elég erõs. Oda kell figyelni, és száz százalékkal jobb lesz az ömegbecsülése és a mások által való megbecsülése" - meséli Benkõ Dániel, aki az internetes sztártévé decemberi díjátadó gáláján az év legprovokatívabb celebjének járó díjat nyerte el.

"Engem mindig is érdekelt a divat, de most fogom csak elindítani a saját márkámat, a Daniel's Selection-t. Egészséges ételekben és italokban is elindítom a vállalkozást. Valószínûleg ingekkel és táskákkal fogom kezdeni, mert meg akarom mutatni, hogy 63 éves korban is lehet, egy húszasok által hordott ruhákat is felvenni. A férfiak hajlamosak rá, hogy egy ponton túl feladják ezt a dolgot, de nem szabad engedni!" - osztotta Velünk Benkõ Dániel, aki azt javasolja minden férfinak, hogy testépítéssel készüljön a tavaszra!