2024.04.20. - Tivadar

MC DC berúgva rappelt Balázs mûsorában

MC DC berúgva rappelt Balázs mûsorában
Rossz életû a mozgássérült sztár vagy csak nem bírja a rá nehezedõ sztár-stresszt?!

Ittasan rappelt tegnap reggel MC DC a Class Fm stúdiójában. A kiscsillag az elõzõ estét fellépéssel és bulizással töltötte, így Sebestyén Balázsék reggeli mûsoráig nem volt ideje kijózanodni. Alaposan felöntött a garatra csütörtök éjszaka Veres Róbert. Olyannyira, hogy a Class FM ébresztõ mûsorában is elázva jelent meg. A sebesbeszédû rapper nyelve ezúttal nehezen forgott.
– Szavakba nem lehetne önteni, hogy milyen állapotban vagyok – vallotta be a mikrofon elé ülve a Csillag születik döntõse. – Leállna a forgalom, ha most meglátnának. Csoda, hogy betaláltam a stúdióba. Jó hogy nem gyalog jöttem, akkor lennék igazán bajban.Tequilát, rumos kólát, mindent ittam, ami jó. Bevallom õszintén, nagyon kivagyok – magyarázta tintás Robi élõ adásban.

Különös módon nyoma sem maradt az alkoholmámornak, amint, Robi freestyle-ozni kezdett: Liptai Claudia, Benkõ Dániel, Fekete Pákó és Hajdú Péter bánhatja, hogy egyszer sem akadt össze a nyelve, mindegyiküknek odaszúrt egy-egy rímmel. Adás után azonban már nem sikerült DC-t szóra bírni, mert nem vette fel a telefonját. A Morning Show stábja szerint Veres Robi piásan is hozta a formáját.

– DC egész éjszaka bulizott, majd hazament pihenni, küldtünk érte egy taxit, és úgy jött be a saját rovatába. Robi nagyon szórakoztató volt ittas állapotban is, féltem tõle, hogy bepiálva nem fog neki menni a freestyle, de nem így történt. Szerintem ez volt az eddigi legjobb szövegelése, és a hallgatok visszajelzései is ezt tükrözik. Sokan írták, hogy ezentúl mindig kapatosan jöjjön be a mûsorunkba, de mi ezt azért nem támogatnánk annyira – nyilatkozta a Borsnak Sebestyén Balázs.

ozs


Balázs nem örülne, ha a rapper rendszeresen becsípve érkezne a stúdióba
Fotó: Móricz István