2024.03.29. - Auguszta

Meggyilkolták a lottómilliomos teherautósofõrt

Meggyilkolták a lottómilliomos teherautósofõrt
A föld alatt bebetonozva találtak meg egy Abraham Shakespeare nevû amerikai milliomost Floridában, aki 2006-ban nyert a lottón.

A gyanú szerint befektetési tanácsadója a gyilkos, a holttestet a nõ élettársának telkén találták meg. Beton alá temetve holtan találtak egy hónapok óta keresett floridai kisegítõ teherautósofõrt, aki néhány éve 17 millió dollárt nyert a lottón. A 43 éves férfi eltûnését tavaly novemberben jelentette a családja, de már április óta nem látták. A hozzátartozók reménykedtek, hogy a lottónyereményéig édesanyjával élõ Abraham Shakespeare talán egy karibi üdülõhelyre menekült.
A büntetett elõéletû és majdnem írástudatlan férfi nem tudott élni a 2006-ban rá szakadt szerencsével. Kéregetõk serege vette körül, és õ bõkezûen szórta az adományokat. Maga sem tudta beosztani a pénzt: évi életjáradék helyett egy összegben felvette a milliókat, amelyekbõl egyebek közt egy egymillió dollárt érõ házat és egy Rolex karórát vásárolt. Ráadásul egy kollégája megvádolta, hogy tõle lopta a nyertes szelvényt, amibõl pereskedés lett.