2024.04.19. - Emma

Michael Douglas megmenti drogcsempész fiát

Michael Douglas megmenti drogcsempész fiát
Michael Douglas fiát drogcsempészetért tartóztatták le. A celebgyerekek viselt dolgai akkor is hírértékûek, ha a világnak addig egyébként a létezésükrõl se volt fogalma.

Michael Douglasról se tudni, mennyi idõt töltött Cameron nevû fia nevelésével, csak azt, hogy a most 32 éves fiú tinédzserkorában apja épp a szexfüggõségével volt elfoglalva. A srácnak felnõttkorában azért három, nagyjából visszhang nélkül marad filmszerep után tavaly csak sikerült bekerülnie a hírekbe, bár nem azzal, amivel a szülei szerették volna: rendõrök kapcsolták le, amikor épp egy kiadós metamfetamin-szállítmánnyal repült Los Angelesbõl New Yorkba.
Cameron Douglasnek nem ez volt az elsõ ilyen ügye, a 90-es évektõl kezdve rendszeresen tartóztatták le kábítószer-birtoklásért, legutoljára 2007-ben. A birtoklás azonban nem olyan súlyos büntetési tétel, mint a kereskedelmi mennyiségû cucc értékesítése, az ifjú Douglas a legutóbbi hírek szerint legalább tíz évet kaphat miatta. Más források szerint szó van esetleges életfogytiglanról is, de ha az embernek Michael Douglas az apja, ez azért valahogy nem tûnik valószínûnek.