2024.04.19. - Emma

Szexfüggõ sztárok!

Szexfüggõ sztárok!
Van-e jobb indok a hûtlenségre, mintha valaki azt állítja, szexfüggõ, ezért nem ura a testének és kezelésre szorul? Ezek a sztárpasik megjátszották a szexmánia kártyát. Te hinnél nekik?

Hatalmas megdöbbenést keltett, mikor kitudódott, Tiger Woods golfozónak, a világ legjobban fizetett sportolójának szeretõje van. A történet azonban nem ért véget itt; sorra léptek elõ a volt és jelenlegi szeretõk Woods sötét múltjából és szintén kevésbé fényes jelenébõl. A szám napról napra nõtt, végül egész szép kis csapat, verbuválódott össze.
A híresség ekkor bejelentkezett egy szexfüggõk számára létrehozott központba és kezeltetni kezdte magát, mintegy megmagyarázva a háremet.

Megfizet érte

A szexfüggõség elsõ számú reklámarca, az Oscar-díjas színész Michael Douglas maga vallotta be, hogy kezelésre volt szüksége az arizonai klinikán. A sztár immár boldog házasságban él a gyönyörû Catherine Zeta-Jones színésznõvel, ám a házassági szerzõdésben kikötötték: minden egyes félrelépéséért 1,7 millió dollárt köteles fizetni a feleségének. Nem is kell jobb vágylohasztó.

Könyvet írt

Russel Brand brit humoristának és színésznek, az énekesnõ Katy Perry párjának szexfüggõsége akkor kezdõdött, mikor apja bemutatta egy prostituáltnak Hongkongban. A kaland végül az Egyesült Államokban ért véget egy terápián, egy pedofillal egy szobában. Brand végül My Booky Wook címû könyvében osztotta meg élményeit a rajongókkal. Szerencsére azóta leszámolt a problémával, és eljegyezte énekesnõ barátnõjét.

Kaliforgia

David Duchovny – az X-akták címû szériában Mulder ügynökként híressé vált – amerikai színész karaktere és valós élete a nálunk is vetített Kaliforgia címû sorozatban összetalálkozott. A szériában Duchovny egy szexmániás írót alakít, ám hamar kiderült; annyira nem is kell megjátszania magát, hiszen a kamerákon kívül is hasonló gondokkal küzd. Azóta sem világos teljesen, csak a sorozat népszerûsítése miatt keltették a pletykát a híresség ágya körül, vagy õ maga inspirálta a széria fõ karakterét.

Nem válogatós

A nagy nõcsábász hírében álló Colin Farrell bevallottan minden „méretû és alkatú nõért" odavan, ám megszállottsága nem olyan régen a kelleténél nagyobb nyilvánosságot kapott. Egy házilag készített szexvideója valahogyan felkerült az internetre, melyen a köztudottan kigyógyult szexfüggõ playmate-tel, Nicole Narainnal látható.