2024.03.29. - Auguszta

Dopeman szakított, szerinte ezután mindenkit meg**ghat majd

Dopeman szakított, szerinte ezután mindenkit meg**ghat majd
Dopeman ideje lejárt vagy éppen most jött el újra?!

A szabad szájú rapper nemrég jelentette be, hogy elköltözött családjától. Dopeman évekig élt együtt a feleségével, és egy gyermekük is született. Pityinger elárulta, hogy annak ellenére, hogy mielõtt megismerkedett volna az asszonnyal, minden nõt megd.gott, és most hogy vége, megint meg fog d.gni minden csajt a világon. Persze a zenész nem csak ezt tervezte el ilyen részletesen: gyerekével rendszeresen találkozik, és exének is segít mindenben, amiben csak tud.
Dopeman elköltözött a családjától. A zenész karácsony elõtt "vált el" Andreától és elsõ közös gyermeküktõl, Fannytól. "Szar ez! Semmi olyan nem történt, ami máshol nem történt már meg. Nem közös döntés volt, hanem én határoztam így. A feleségem nem tudom, hogy hogyan viseli. Még azt sem tudom, hogy ki Õ!" - meséli Pityinger László, látszólag nagyon megviselten, de õszintén beszél az elválás nehézségeirõl.

"Én gondoltam róla valamit, de aztán szépen lassan úgy látom, hogy Õ nem az, akinek én gondoltam. Ennek ellenére a legjobbat kívánom neki a világon. Amíg a kislányomnak jó anyja, addig mindenben mellette állok és maximálisan számíthat rám mindenben! A lehetõ legjobbat kívánom neki!" - mondta el Dopeman, akinek a felesége élete egyik legnagyobb szerelme volt.

Nagy feszültségek voltak Dopeman és gyermekének édesanyja, Andrea között, ám a rapper állítja, kapcsolatuk alatt mindvégig hûséges volt. "Az utóbbi egy, két vagy három évben... azt sem tudom, hogy mikor, de szépen lassan rájöttem, hogy Õ az-e akinek én gondolom, hogy mit csinálok én, hogy mi az én szerepem, és hogy mi hogy történik".

"Megbasztam a világ összes nõjét, mielõtt összejöttem a nõmmel. Valószínûleg miután kikúrálom a kis lelkemet, akkor majd újra meg fogom kúrni az összeset. Nem ez az érdekes, ez nem számít! Ha nem tudok elégedett lenni bizonyos okok miatt, akkor onnan lépni kell. Egész egyszerûen annyi történt, hogy mi nagyon alapvetõ ideológiai kérdésekben nem illettünk össze. Ez egy olyan forrásponthoz jutott, amikor jobbnak láttam, ha elköltözök" - zárta le mondandóját Pityinger László, aki csak egy jó családot akart...