2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Tündét kidobta Benkõ a feleségválasztós hülyemûsorban - most megnézhetjük Éva-kosztümben a Playboy jóvoltából!

Tündét kidobta Benkõ a feleségválasztós hülyemûsorban - most megnézhetjük Éva-kosztümben a Playboy jóvoltából!
Húhh, ez a Tünde nem semmi!

Nem kellett sokáig várni a Benkõ sztori következõ felvonására. Ezúttal azonban nem a lantos szolgáltat botránnyal, nem is elsõ két feleségjelöltje, hanem a közönség-kedvenc Tünde. Levetkõzött ugyanis a Playboynak.

Benkõ készséggel szolgáltat botránnyal. Bárhol és bármikor. Ha kell – ha nem – vetkõzik, bármikor szívesen beszél a szexuális életérõl, szerelmeirõl és kedveseirõl.
Kettes számú feleségjelöltje Edit méltó utódja lesz: hamarosan saját mûsorban bizonyíthatja, megérett-e arra, hogy a kereskedelmi televíziózás új bohóca legyen.

De kicsoda Tünde?

Mielõtt még végképp elült volna a hírnév, a korábban esélyes feleségjelöltként számon tartott Pavlik Tünde is hallat magáról. Nem mûsort kap – egyelõre legalábbis –, hanem megmutatja Benkõ számára elérhetetlen bájait a nyuszis magazinban.

Tünde volt egyébként az, akirõl útközben derült ki, hogy nem õszintén keresi a lantos kegyeit. Egyes hírforrások szerint szíve már rég foglalt volt, barátja otthon követte végig a kiválasztó show minden kellemetlen pillanatát…