2024.04.25. - Márk

Nagy Feró cerkája már nem az igazi!

Nagy Feró cerkája már nem az igazi!
A zenész legenda õszintén vallott szexuális szokásairól. Nagy Feró szerint a szép csajok nem jók az ágyban, de markáns véleménye van arról is, hogy mi a különbség a szeretkezés és a szex közt. Feró elárulta, hogy mostanában már sajnos nem úgy mûködik a cerkája, mint régen.

A zenész viccesen úgy fogalmazott, hogy régen 4H-s jó kemény cerkája volt, de ma már csak egy 2-3B-s van, ami csak maszatol. Talán egy papír-írószer bolt lehet a megoldás?!
A Beatrice és az Õs-Bikini frontembere meglepõ õszinteséggel vallott a Tabu Tv riporterének arról, hogy miképp éli jelenleg a szexuális életét. "Már nem szívesen vetkõzöm le a lányok elõtt. Régen volt egy 4H-s cerkám, ami jó kemény volt, lehetett vele írogatni rendesen, de ez a mostani ez nagyon maszatol: 2-3B-s lett belõle. Az embernek ebben a korban is kell, hogy rendszeresen szexuális életet éljen" - meséli Nagy Feró.

"Inkább csak minõségi szex van most már. Van, hogy az ember nekifog és valamit összemaszatol, de van, amikor egész jópofán sikerül a dolog. Mindig kísérletezni kell vele, többet mint régen. A nõknek örömet okozni, az egy nagyon nehéz, körültekintõ és hosszan tartó dolog, miközben én már túl vagyok rajta" - mondta el a zenész.

Feró szerint ha már belekezdtünk a szexbe, akkor mindenképp juttassuk a csajt a csúcsra, mert ha ez nem sikerül, akkor egy nagyon hisztis lány kerül elénk. "A férfi szerint az a lényeg, hogy nekem jó legyen, de itt nem állhatunk meg. Aztán ha mindkettõnknek jó lesz, akkor ez máskor is összejöhet!" - mesélte Nagy Feró, aki szerint egyébként a szép csajok nem olyan jók az ágyban. A fiataloknak tényleg csak a szája nagy?