2024.04.19. - Emma

Koncz Gábor lánya megmutatta bugyrait

Koncz Gábor lánya megmutatta bugyrait
Híres apa csodaszép lánya a címlapon

Szexi fotósorozat látható a CKM legújabb számában Koncz Gábor lányáról, Regináról, aki nemrég érkezett meg egy álomutazásról a Maldív-szigetekrõl.

Koncz Gábor elmondta, hogy egyetlen percig sem félt attól, hogy a lányáról készült fotók szégyent hoznak netán a nevére. – Regina már nem gyerek, nemsokára megkapja a diplomáját a kommunikációs fõiskolán, képes jó döntéseket hozni – jelentette ki a színész.
Rossz hír azonban Regina rajongóinak, hogy a gyönyörû modell nem szingli, sõt. Szerelmével, Zsomborral indult felfedezni a „földi paradicsomot", a Maldív-szigeteket. A fiatal bombázó a fellegekben jár, két hónapja halálosan szerelmes.

– Mindig apuval teszteltetem le a fiúmat, és mondhatom, sokan elvéreztek a megmérettetésen – mondta a Blikknek Regina. – Nagyon megnézem, egyáltalán kit mutatok be neki, eddig csak négyen ismerhették meg. Zsombor a második fiú, akire õ is rábólintott. Õt csak az érdekli, szeret-e engem. Ha azt látja, hogy megbízhatok benne, befogadja. Már közös utakat is tervez vele, voltunk Olaszországban snowboardozni, márciusban pedig együtt megyünk síelni Ausztriába. A Kossuth-díjas színmûvészrendezõnek pedig nem volt kifogása az új szerelem ellen.


Fotó: CKM