2024.03.29. - Auguszta

Mindenhol szexel, és 60 évesen szülne Cicciolina

Mindenhol szexel, és 60 évesen szülne Cicciolina
Tartósnak bizonyult a szerelem az Olaszországban élõ Staller Ilona, azaz Cicciolina és Luca nevû olasz kedvese között - A 33 éves ügyvéd eljegyezte a sztárt. Életük a szex körül forog, már közös babáról is szó esett.

A Frizbi forgatásán Hajdú Péternek mesélt a pár a mindennapokról. Közel egy éve vannak együtt, és bárhol képesek szerelmeskedni. A legjobb, amikor egy hófödte hely erdejében esnek egymásnak - avatta be a nézõket Cicciolina, aki a felvételre is bugyi nélkül érkezett.
Párját, Lucát igazi úriembernek tartja, aki tenyerén hordozza õt, és az ügyvédkedés mellett fest és énekel is. Szerencsére jól kijön Ilona fiával, Ludviggal. Cicciolinát nem zavarja a korkülönbség, szívesen szülne Lucának.

Az esküvõt már tervezgetik. Ilona szexfilmjeit egyébként nem látta a párja. Bevallása szerint persze tud róluk - hamarosan majd bepótolja az elmaradást, közölte a Frizbi forgatásán - adta hírül a Napi Ász.

Az egykori pornósztár a közelmúltban azért került címlapra, mert évek óta pereskedik egykori férjével, a dúsgazdag amerikai szobrásszal, Jeff Koons-szal.

Mikor végre megítélték neki az elmaradt gyermektartást, expárja nem volt hajlandó kifizetni. A volt férj 15 éve nem fizette fiuk, Ludvig gyermektartását.

Ami a felnõttfilmeket illeti, Cicciolina szerint évekkel ezelõtt nagyobb becsülete volt a pornószakmának. Mára eltûntek a pornósztárok, köszönhetõen a mûfaj satnyulásának.

Szerinte a mai lányok igénytelenek és olcsók. Cicciolina elmondta: húsz évvel ezelõtt, az õ aktív pornószínésznõ-korában még becsületük volt és jól meg is fizették a modelleket. Mai áron 65 ezer eurót keresett filmenként, ami nagyjából 16 millió forint.

A sztár szerint azonban a most húszéves lányok - tisztelet a kivételnek - akár 20 ezer forintért is elvállalnak egy-egy munkát, ez pedig igen sokat árt a saját lehetõségeiknek.

A pornósoknak meg kellene érteniük, hogy a gagyival csak ideig-óráig érvényesülhetnek. Hosszú távon jobban járnak, ha csak nagyobb költségvetésû filmekben szerepelnek - vélekedett Staller Ilona.