2024.04.23. - Béla

Erotikus fotókkal készült az olimpikon

Erotikus fotókkal készült az olimpikon
Anni Friesinger-Postma javában készül a téli olimpiára. A németek gyorskorcsolyázója most is esélyesként indul majd, elõtte azonban másképp igyekezett felhevíteni a szurkolóit: pikáns fotózáson vett részt a holland Marianne Timmerrel.

Néhány nap múlva fellobban a láng, és Vancouverben megkezdõdnek a XXI. Téli Olimpiai Játékok. Javában készülnek a versenyzõk, köztük a gyorskorcsolyázás egyik legnagyobb aktív klasszisa, Anni Friesinger-Postma is.
Csakhogy a német csillag az edzések közepette másképp is jeleskedett a közelmúltban: erotikus fotózáson vett részt, melynek során ezúttal nem fedte fel teljesen amúgy szinte tökéletes testét, de sokat sejtetõ, lenge öltözékekben készített róla felvételeket vadregényes, hegyi környezetben a híres stuttgarti fotómûvész, Thomas Kettner.

Az Auge um Auge (Szemet szemért) címû albumban Friesinger holland kolléganõjével, a pályán nagy riválisnak számító, de egyébként vele jó barátságban lévõ Marianne Timmerrel együtt tûnik fel. A német sztár képviseli a vizet és a jeget, Timmer pedig a tüzet és az acélt.