2024.04.20. - Tivadar

Voksán Virág és a Polaris kártyák

Voksán Virág és a Polaris kártyák
A nyuszilányból DJ-vé avanzsálódott Voksán Virág elég babonás. A fekete szépség az élete során fellépõ kríziseikor szokott jósokhoz fordulni. Az ezotéria segít neki túllépni a gondokon vagy éppen megelõzni. Ezt tette most is. A poláris kártyavetésen Virágot óvva intették a közlekedéstõl!

Voksán Virág a 2006-os év Playmate-je, mint megtudtuk igen babonás. "Igazából, ha valami krízis történik az életemben, én akkor szoktam különbözõ jósokhoz fordulni." - mondta el a külföldön csak DJ Flower-nek emlegetett modell.
"Hál' istennek csupa jót hallottam, így jóslat gyanánt. Azt mondták, hogy nagyon pozitív nekem ez az évem, mint karrier, mint hírnév, és a munkám szempontjából is." - örömködött a modell a, akivel a Poláris világ jóskártya bemutató sajtótájékoztatóján beszélgettünk.

"Nincsenek negatív lapok ebben a kártyapakliban. Tehát ebben is különbözik ez a kártyapakli a többitõl, többi jóskártyától. Mert hát hisz nagyon sokan azért izgulnak, amikor elmennek így jósoltatni, mert félnek attól, hogy valami nagyon rossz hírt fognak jósolni. Amivel aztán együtt kell élni aztán évekig is, amíg bekövetkezik a jóslat." - ecsetelte a Polaris kártya sajátosságait Voksán Virág.

"Természetesen vannak intések. Engem például arra intettek, hogy óvatos legyek a közlekedésben, akármit is takarjon ez, akár autóval vagy bármivel. Eléggé sokat utazom a fellépéseim miatt külföldre is. Repülõvel, mikor külföldön játszom és vidékre meg kocsival. Van olyan, hogy 2-3 órás autóutak és van amikor nem éppen a legszerencsésebb utakon kell menni, nem autópálya van végig. Úgyhogy ezt meg fogom fogadni." - Ígérte meg a modell DJ.