2024.04.16. - Csongor

Gáspár Gyõzõ: Akik utálnak, azoknak is jövünk!

Gáspár Gyõzõ: Akik utálnak, azoknak is jövünk!
Már egy próbafelvételen is túl van - kotyogta ki a Házibuli Attilával zenés tévémûsor felvételén Gáspár Gyõzõ. Az egykori showman nem megszokott mûsorával, hanem egy vadonatúj produkcióval térne vissza a képernyõre, Beával karöltve.

Gáspár Gyõzõ a közelmúltban még arról számolt be, hogy nemet mondott egy jól hangzó ajánlatra. Nem szeretne ugyanis ismét a kamerák elé állni, nyugalmat akar, és nem vágyik már arra, hogy bizonyítson - mondta.
Az RTL Klub vezetõ mûsorainak producere, Herman Péter ugyanis nemrég úgy nyilatkozott, Gyõzõ egy speciális figura, akire a csatornájuk továbbra is számít. Nem eresztik el, ha nem muszáj.

Az egykori showman azonban úgy érzi, õ és családja nagy árat fizetett, amiért éveken át a nyilvánosság elõtt élte életét. Családjával jól megvannak, kimerítõ volt számukra az öt év pörgés - most jól alakulnak a dolgaik, szeretik a munkájukat.

Gyõzõ szomorkásan hozzátette, örül, hogy a csatorna számít rá és nem lenne sosem hûtlen hozzájuk, de az újbóli szereplési lehetõségbõl most nem kér.

A Gáspár család pár hónappal ezelõtt egyenesen leszögezte, hogy visszavonul a nyilvánosságtól, sajtóközleményt adott ki. Tette ezt fõként több, a famíliát rossz színben feltüntetõ újságcikk miatt.

Perelni kezdtek, és több hónapon át valóban nem szólaltak meg. Gyõzi csak azután érezte ennek szükségét, hogy a lapokban megjelent néhány különös hír arról, hogy beteg, és idegosztályon kezelik. Ekkor cáfolta az állapotára vonatkozó találgatásokat.

Majd lassan ismét lehetett hallani a család életérõl a sajtóban, akik azonban a korábbihoz képest visszavonultan élnek: Gyõzõ koporsó-forgalmazással foglalkozik, Bea pedig sminkesként dolgozik.