2024.04.20. - Tivadar

Béres Alexandra hõsiesen tûrte a kínokat

Béres Alexandra hõsiesen tûrte a kínokat
A fitneszlady edzettsége egyszerre jelentett számára elõnyt és hátrányt - Béres Alexandra nehéz szülésen van túl, hiszen kislánya igazi óriásbébi.

Október 20-án világra jött a csinos fitneszedzõ elsõ gyermeke - Bár Béres Alexandra remek kondícióban van, ez elõny is hátrány is volt számára. Izmai kötöttek, a csípõje pedig keskeny, így várható volt, hogy természetes úton a szülés nem kis fájdalmakkal fog járni. Alexandra húga, Réka elmondta: testvére hõsiesen tûrte a nehéz szülést, és õk nagyon büszkék rá.
Õ és a párja sms-ben értesültek a szülés megindulásáról, reggel pedig meg is született a kis Panna. Párja Alexandra mellett volt a szülõszobában - adta hírül a Kiskegyed.

Béres Alexandra jól viselte a terhesség kilenc hónapját, sõt, az utolsó idõszakban is szívesen tartott tornát kismamáknak. A fitneszlady élvezte, hogy nõ a pocakja, és boldogan várta az anyaságot.

Annak is nagyon örült, hogy a párja, Krisztián is kellemesen élte meg az õ várandósságát. A hátralevõ idõt a szülés elõtt Alexandra igyekezett kihasználni, a szülés gondolatát pedig eltolni az utolsó hetekre.

Alexandra nem hajtotta túl magát, de a házimunkákat megcsinálta - mint mondta, nem tudna hónapokig csak otthon ülni. Kedvesével nem siették el a vásárlást sem, és nem rendezték be elõre a babaszobát, sõt, a kislányuk nevét sem választották ki idejekorán.

Szandra egyébként sok dolgot kap már anyává lett barátnõjétõl.