2024.03.29. - Auguszta

Gyászolnak Bódiék és rettegnek beteg unokájukért!

Gyászolnak Bódiék és rettegnek beteg unokájukért!
Úgy tûnik, miután a családfõ meggyógyult, sem lélegezhetett fel hosszútávon a família - Haláleset történt Bódi Gusztiék családjában. Fiuk, Csabi unokaöccsének egyszerûen leállt a szíve.

Még Thaiföldön pihent a Bódi házaspár, amikor a jós Frabato felhívta õket és megkérdezte: jól van-e Bódi Guszti. Hazatérésük után Frabato ismét felhívta figyelmüket arra, hogy valami bajt lát a családban. Sajnos, nem sokra rá be is következett a tragédia: Bódi Csabi 23 éves unokaöccse, Sanyi meghalt, minden elõzetes jel nélkül megállt a szíve.
Az elhunyt fiú közel állt hozzájuk, sokat játszott együtt Bódiék Csabi fiával. Ha bármibõl sejthették volna, hogy baj van, felkutathatták volna neki a legjobb orvosokat - kesergett Bódi Margó.

A család roma hagyományok szerint hét éjszakán át virrasztott az elhunyt mellett, de Bódiék aggódnak kisunokájukért, Rómeóért is, aki a napokban 39 fokos lázzal küzdött, majd súlyos középfül-gyulladást kapott. A kisfiú állapota nehezen javul, hiába nyugtatták meg õket az orvosok, ráadásul Bódi Csabi neje, Gina többször panaszkodott a szívére - szerencsére spontán meggyógyult - adta hírül a Napi Ász.