2024.03.29. - Auguszta

Kikezdtek a sexis mûsorvezetõvel!

Kikezdtek a sexis mûsorvezetõvel!
Zimány Lindát a Cool Tv mûsorvezetõjét kikezdték egy interjú során. A modell arról mesélt, hogy mindenképpen arra hajazott az ominózus riporter, hogy lejárassa, amit õ nem értett. Tõle távol álló témákról, a rockról, a metálról faggatták, majd meg akarták vele fejtetni a fonogram szó jelentését. A gyönyörû modell-mûsorvezetõ Zimány Linda szívesen adott interjút mindeddig.

Történt ugyanis, hogy egy nem éppen jó fej riporternek nyilatkozott, ahol megpróbáltál lejáratni.
"Nem értettem a közeledésüket, de aztán a többiek elmagyarázták, akikkel már több interjút készítettek, hogy igazából õk ezt így gondolják, hogy szeretnének lejáratnak mindenkit. Egy srác készített velem interjút, õk egy nagyon rockos, metálos oldal, ahogy én tudom bár sokat nem értek ehhez a mûfajhoz. Nagyon kellemetlen kérdésekkel jött és próbálta ezt a lejáratos dolgot. Azért nem értettem, hogy miért teszi ezt, mert ha valaki rám néz mindjárt gondolja, hogy nem vagyok otthon annyira sem a rock zenében sem a metálban. Annak ellenére, hogy semmi bajom vele, van egy csomó rock csapat, akit szeretek és meghallgatok, bár azok is poposabbak. És én elismerem, hogy nem értek a metálhoz. Szerintem ebben nincs semmi szégyen. Utána próbálkozott, hogy fejtsük meg mit jelent a fonogram szó, meg ilyen dolgokba mentünk bele." - emlékezett vissza a kellemetlen élményre a modell.

"Majd a jövõben megpróbálom õket elkerülni, csak nem tudja az ember, hogy ilyenkor melyik a jobb, ha elkerüli, vagy ha odaáll beszélni, után meg úgyis úgy vágják össze az anyagot, ahogy õk gondolják. Tehát elég nehéz." - osztotta meg észrevételeit a kellemetlen élményrõl Zimány Linda. "Voltak nyilván olyan pikírt dolgok, amik úgy kellemetlenek tudnak lenni, de azért alapvetõen mindenki meghúz egy határt. Van az amikor az ember elnevet rajta utólag, hogy jó hát persze bepróbálkoznak, de nem olyan szinten, hogy mindenképpen sértõ legyen." - ecsetelte a mûsorvezetõ.